mancare-bucuresti.ro de vanzare!
 
 
Vineri, 20 Apr
Add as a friend


 
 
Cluj-Napoca
Publicitate
 

aparate foto profesionale

Meniuri pentru restaurante, pizzerii, baruri si cluburi – 2012

www.mancare-brasov.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri, rotiserii, cofetarii din Brasov
Din 2006 - comenzi de mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri, rotiserii, cofetarii | meniuri restaurante | reclama

pizza Timisoara - www.mancare-timisoara.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri din Timisoara
pizza Bucuresti - www.mancare-bucuresti.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri din Bucuresti

 
 
Info Util
 
 
Exclusiv Catering Cluj-Napoca
Relatii la numerele de telefon:
0264 453 141, 0756 222 444
www.exclusivcatering.ro
 

Exclusiv Catering

Arta servirii perfecte...

 

Nunti,  Sali nunti
Exclusiv Catering pune la dispozitia clientilor sai din Cluj doua sali de nunti cu localizare centrala (Bd.21 Decembrie 1989) de 180 respectiv 250 locuri. Salile sunt renovate in 2009, clientii au posibilitatea de a alege o solutie de rafinament in aranjarea invitatilor  prin folosirea meselor rotunde iar alaiul de masini are la dispozitie parcari incapatoare.
Meniurile oferite sunt extrem de diverse, de la preparate traditionale la cele internationale, iar pentru ceva cu adevarat deosebit intra in scena bucatarii nostri din Filipine sau Turcia.

Incepand cu  2010 ingredintele principale pe care le vom utiliza sunt : INCREDEREA SI FLEXIBILITATEA.  Am acordat o atentie sporita selectiei personalului si ne-am revizuit oferta astfel incat viitorii miri sa aiba libertate deplina in selectia furnizorilor de servicii aditionale, fara nicio impunere sau restrictie din partea noastra.

CADOU DE NUNTA - o serie de accesorii gratuite: stand pahare sampanie, suport fier forjat pentru aranjamentele florale si/sau lumanari, vaze flori, fructiere, carafe sticla,  servetele si lumanari in culorile dorite, cosuri paine si fructe, etc.

Catering-masa de pranz
Exclusiv Catering iti ofera o alternativa comoda si economica la sandvisul de acasa: masa in regim de catering adusa zilnic la birou.. Preparatele servite sunt pregatite in conditii de igiena totala, ambalate in caserole de unica folosinta, transportate rapid catre beneficiar prin mijloace auto proprii, pentru firmele din Cluj.

Catering-cocktail, evenimente
Fie ca este vorba despre cocktail-uri, coffee break-uri, lansari de firme sau produse, inaugurari de sedii, aniversari, seminarii sau conferinte si orice alte evenimente …indoor sau outdoor, in Cluj sau oriunde in tara, Exclusiv Catering este specialistul pentru organizarea  acestor evenimente.

De logistica ne ocupam tot noi:
  1. decorarea bufetului si chiar a locatiei;
  2. set up- farfurii, tacamuri, pahare, scrumiere, servetele, etc;
  3. mese si fete de masa;
  4. scaune, huse scaun; etc.
  5. recipienti izotermici, masini frigorifice;
  6. ibite, gratare, protap, ceaun pentru evenimente in aer liber;
  7. personal calificat (bucatari, ospatari, decoratori).

Restaurante
Lunch Box este un brand al Exclusiv Catering- retea de restaurante self service, avand la baza conceptul de mancare traditionala, sanatoasa.
Fie ca esti in timpul pauzei de pranz sau in weekend alaturi de cei dragi, LunchBox te intampina ca o gazda primitoare, cu preparate calde, pentru toate gusturile. Daca te grabesti, poti sa iei pranzul la pachet pentru tine si toti colegii tai.

 Incepand cu iunie 2010 am deschis un nou restaurant – LunchBox City - un concept inovator chiar în centrul oraşului: cafenea dimineaţa, linie de self service de la ora 11, şi seara un elegant restaurant à la carte.

  • Dimineata, o mulţime de sortimente de cafea, ceaiuri, croissante, patiserii, anunţa startul unei zile pline de energie.
  • La pranz, aromele de cafea  lasa locul liniei de self service cu  plata la gramaj.
  • Seara  supune locul unei metamorfoze elegante, unde poţi avea o cină minunată, cu ospătari, servire la masă, meniu internaţional şi vinuri fine.

 Amplasat într-o ambianţă cu tentă avangardistă, cu decoruri în stil american şi preparate rafinate, LunchBox City este locul îndelung aşteptat, urban, generos, dinamic, unic în Cluj.

Retea LunchBox:
Bd. 21 Decembrie 1989, nr.128-130, orar L-V: 10.00- 17.00
Iulius Mall, orar  L-D: 10.00-22.00
Polus Center, orar: 10.00-22.00
LunchBox City: Bd.21 Decembrie 1989, nr.13-15 , orar: 7.30-22.00

 

 
 
 
 
 
© Copyright mancare-cluj.ro | Powered by Iventa Group - aprilie 2007

Actualizam mancare-cluj.ro zilnic !